Jornada 2 – Segona Regional
C.F. Canet 1 – C.F. Vilafamés 2
Alineació: Choche, Valero, Nebot, Pablo, Pau (Iván), Agut, Casanova (Hector), Sergio (Adrian), Adan, Jose (Aitor) i Cristian.
Golejadors: Cristian i Aitor.
Victoria molt important a domicili per a seguir sumant de 3 en 3. Gran treball de tot l’equip on ha estat mol serio en defensa sense deixar quasi oportunitat de crear perill a l’equip rival.
El Vilafamés es ficava per davant en el marcador en el minut 20 en una jugada d’Agut per banda que li deixava el gol en bandeja a Cristian per a fer el 0-1.
En la segona part el Vilafamés ha sigut dominador del joc i creant moltes jugades clares de gol, on no ha sigut possible sentenciar el partit fins que en el minut 85 aplegava el gol de Aitor amb un gran control dins l’àrea.
Finalment el Canet ha marcat de falta directa en el minut 88.
Ara a esperar el següent rival, que també serà fora de casa contra la UD Atzeneta.

CF Vilafamés 3-1 CF La Jana.
Primer partit de la lliga i primera victoria! Enhorabona a l’equip i gracies a l’afició per estar ahí! Amunt Vilafamés!!
Alineació: Choche (Tenti), Valero, Nebot, Iván (Juan), Pablo, Agut, Casanova (Aitor), Adan (Hector), Adrian, Cristian i Valentin.
Gols: Nebot, Valentin (2)