Entrada en "Los pueblos más bonitos de España"

Entrada en “Los pueblos más bonitos de España”
Dimecres, Març 18, 2015 – 09:15
Entrada en “Los pueblos más bonitos de España”
Pons aposta per la qualitat en l’acte que oficialitza l’entrada del municipi en “Els pobles més bonics d’Espanya”

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha assegurat que la cerca de la qualitat és el motor que mou al consistori en tot el relacionat amb la definició i consolidació del municipi com una destinació turística.

Pons ha indicat que “cada vegada és més evident que la qualitat és el principal factor d’una destinació turística, tant en el que fa esment als serveis que es presta com de les infraestructures que es tenen”.

Unes declaracions de la primera autoritat municipal que tenen lloc després que es fera oficial l’entrada del municipi en la xarxa de “Els Pobles Més Bonics d’Espanya” per part de l’organització.

Aquest acte celebrat en la Sala Quatre Cantons va comptar a més amb l’assistència dels alcaldes de Peníscola i Morella, Andrés Martínez i Rhamsés Ripollés, respectivament, que formen part d’aquesta xarxa municipal.

Segons el parer de José Pons, és a partir d’ara quan comença el repte de convertir-se en un municipi de primera categoria amb serveis i infraestructures que estiguen a la seua altura.

Com a conseqüència d’açò, els pròxims reptes del consistori seran els de millorar de manera gradual aquests principis per a ser una destinació turística en qüestions com poden ser la millora del trànsit rodat i l’embelliment del casc antic, entre uns altres.

També va tenir paraula l’alcalde de Vilafamés per als alcaldes que li han precedit en el càrrec així com dels tècnics municipals que han col·laborat amb el seu treball per a aconseguir aquest repte.

Una xarxa municipal que, d’altra banda, pretén impulsar a tots aquells municipis que tenen una exquisida cura amb tot el relacionat amb el seu patrimoni cultural.

Imatges:
Entrada en "Los pueblos más bonitos de España"