VII Cursa de Muntanya Vistabella por Santi Garcia.

DSC_0468.JPG

 

Més de 600 corredors ens vam donar cita el matí del diumenge a la localitat de Vistabella per participar en aquesta setena edició de la Cursa de Muntanya, un esdeveniment esportiu que s’ha guanyat a pols ser un referent dins del calendari autonòmic i nacional.

 

Iván Ortiz i Alfredo Gil, dos campions de Espanya, van ser presents en aquesta prova. Igual que Remigio Queral i Xari Adrián, campions d’Espanya d’Ultratrail, que tot i no estar totalment recuperats del recent campionat d’Europa, van voler participar en la Cursa.Tot un luxe poder participar en una cursa amb aquestos campions.

 

Aquesta organització i tots els seus voluntaris ofereixen un tracte exquisit al corredor, fent que Vistabella siga un referent per a tots aquells que busquen i esperen una prova bén organitzada. Any rere any la cursa segueix creixent i no només en quantitat, sinó en qualitat.

 

A títol personal vaig fer una cursa de menys a més sense gran pretensions i donant-me per satisfet si baixava de 2h 30m. Al final van ser 2h 28m, així que objectiu cumplit.

 

Agraïr a Gabriel Mayo Garcia la seua col·laboració per a que Vilafamés – Magnanimvs Trail puga estar present en moltes més curses.

 

Bon estiu per a tots!

 

Santi Garcia.