Vilafamés serà subseu de l’assemblea “Els Pobles més Bonics del Món”

-El regidor Lluís Torlà destaca l’interès d’operadors turístics per Vilafamés

[Img #54119]Vilafamés serà el proper mes de juny subseu de l’assemblea de Els Pobles més Bonics del Món. El regidor de Turisme de la localitat, Lluís Torlà, ho ha anunciat al seu retorn de laFira Internacional de Turisme, Fitur, on ha mantingut trobades amb professionals del sector, ha participat en els actes de Els Pobles més Bonics d’Espanya i ha tancat acords de col·laboració que beneficiaran a Vilafamés.

Vilafamés ha presentat a Fitur els nous panells interpretatius que permeten recórrer tot el nucli antic de la localitat. Així mateix ha donat a conèixer la nova senyalització de rutes eco turístiques que s’han marcat per tot el terme municipal. Les millores introduïdes per l’àrea de Turisme durant 2016 han suposat un increment del 18% en el nombre de visitants que rep la localitat respecte a les xifres de 2015.

[Img #54120]Vilafamés ha enviat a Fitur el personal de l’oficina de turisme del municipi que ha treballat intensament oferint informació del municipi a professionals del sector i als visitants que han acudit el cap de setmana.

Així mateix s’ha tancat un acord de col·laboració amb el primer majorista de viatges que s’instal·larà a l’aeroport de Castelló. A més des del consistori s’ha donat suport a la presència d’empresaris de la localitat que també s’han desplaçat fins a la fira.

Vilafamés ha tingut presència, així mateix, en els mitjans de comunicació provincials i nacionals que han cobert l’esdeveniment.